Vi har stor viden indenfor opbygning, montering, renovering og servicering af varme-, køle- og procesanlæg.

Kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde. Vi står klar på telefonen og ser frem til at hører fra dig. Du kan også lade os ringe til dig.

 

Tlf.: 26 27 04 16

Bliv ringet op

Udfyld formularen og få en gratis og uforpligtende samtale med en ekspert.

Procesanlæg​

Hos Skarby Rustfri Montage har vi stor erfaring med procesanlæg til mange forskellige kunder. Vi har specialiseret os inden for fremstilling af både små og store procesanlæg til levnedsmiddel industrien og har dermed en særlig stor viden inden for dette område.

Din foretrukne leverandør inden for procesanlæg

Fremstilling af sanitære procesanlæg stiller høje krav til udførsel, dokumentation og hygiejnisk design, og derfor er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner med stor erfaring inden for procesanlæg.

Hos Skarby Rustfri Montage finder du ikke bare erfaringen. Du finder også et enormt stort fokus på kvalitet og god service, så vi til enhver tid kan være vores kunders foretrukne leverandør inden for procesanlæg.

Vi arbejder efter dine tegninger

Vi arbejder efter dine krav og detailtegninger og sætter en ære i at komme med kvalificerede løsningsforslag til eventuelle problemer.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for procesanlæg, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 26 27 04 16 eller på vores e-mail: skarbyrustfri@skarbyrustfri.dk.

Firmainformation

Skarby Rustfri Montage ApS
CVR-nummer: 30491688

ADRESSEINFORMATION

Tunisvej 11A, 2770 Kastrup
Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION