Vi har stor viden indenfor opbygning, montering, renovering og servicering af varme-, køle- og procesanlæg.

Kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde. Vi står klar på telefonen og ser frem til at hører fra dig. Du kan også lade os ringe til dig.

 

Tlf.: 26 27 04 16

Bliv ringet op

Udfyld formularen og få en gratis og uforpligtende samtale med en ekspert.

​Servicering af pharma og food

Hos Skarby Rustfri Montage klarer vi alle opgaver inden for servicering af pharma og food. Vi har stor erfaring inden for dette område og udfører alle projekter ud fra vores kunders ønsker og behov.

Det oplagte valg inden for servicering af pharma og food

I forhold til servicering af pharma og food er vi vant til at færdes i produktioner, hvor der skal tages særlige hensyn til hygiejnen. Derfor ved vi, hvordan sådanne opgaver skal håndteres.

Dels lever vores udstyr op til gældende sanitære krav og krav til driftssikkerheden. Dels ved vores montører præcis, hvordan de skal forholde sig i produktionsmiljøet for at overholde de sanitære spilleregler. Med andre ord går du aldrig galt i byen, hvis du vælger Skarby Rustfri Montage til servicering af pharma og food.

Professionel rådgivning

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning med udgangspunkt i præcis det resultat, du ønsker inden for servicering af pharma og food.

Tag en snak med os om opgaven på telefon 26 27 04 16 eller på e-mail: skarbyrustfri@skarbyrustfri.dk. Vi ser altid frem til at høre fra såvel nye som eksisterende kunder.

Firmainformation

Skarby Rustfri Montage ApS
CVR-nummer: 30491688

ADRESSEINFORMATION

Tunisvej 11A, 2770 Kastrup
Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION